Brumermane nākamsezon spēlēs Cēsīs (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/Apollo

Pēdējo divu gadu Latvijas čempionvienība SK «Cēsis» papildinājusi sastāvu ar Latvijas izlases centra spēlētāju Aiju Brumermani, aģentūrai LETA apstiprināja klubā.

Pagājušajā sezonā 26 gadus vecā Brumermane spēlēja Ungārijā, kur «Bacsbasket» komandas rindās izcīnīja vietējā čempionāta bronzas medaļu.

Pēc tam jūnijā centra spēlētāja Latvijas izlases rindās piedalījās Eiropas čempionāta finālturnīrā. Trīs mačos viņa laukumā pavadīja vidēji 21,3 minūtes, kuru laikā guva 4,0 punktus, izcīnīja 3,0 atlēkušās bumbas un bloķēja 1,0 metienu.

Šis Brumermanei bija ceturtais Eiropas čempionāta finālturnīrs karjerā. Tāpat viņa 2008. gadā piedalījās Pekinas olimpiskajās spēlēs.

Sezonu pirms tam latviete pārstāvēja Itālijas klubu Skio «Famila Wuber», bet vēl pirms tam spēlēja Francijas komandā «USO Mondeville». No 2007. līdz 2010. gadam Brumermane pārstāvēja Latvijas komandas «TTT Rīga» krāsas, divreiz kļūstot par valsts čempioni.

Pērnajā sezonā «Cēsis» uzvarēja pirmajā Latvijas un Igaunijas apvienotajā sieviešu basketbola čempionātā, kā arī izcīnīja trešo Latvijas čempionu titulu un otro pēc kārtas.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu