Bufons dusmīgs par Itālijas sniegumu mača izskaņā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Par spīti Itālijas futbola izlases iekļūšanai Eiropas čempionāta finālā, neapmierināts ar komandas spēli pusfināla cīņā pret Vāciju palika izlases pieredzējušais vārtsargs Džanluidži Bufons.

Kā ziņots, ceturtdien notikušajā pusfināla mačā Itālija samērā negaidīti ar rezultātu 2:1 (2:0) pārspēja Vāciju.

Pēc mača Bufons pauda neizpratni par spēles beigās neizmantotajām vairākām iespējām realizēt ātros pretuzbrukumus un nodrošināt uzvaru ātrāk. Vārtsargu sadusmoja savu komandas biedru atkāpšanās aizsardzībā un vārtu gūšanas iespēju došana Vācijas futbolistiem, kuri pēdējās minūtēs bija ļoti tuvu rezultāta izlīdzināšanai.

«Spēles beigās biju nokaitināts, jo nekad nepriecājos par iegūtu otro vietu. Biju dusmīgs par mūsu sniegumu, jo droši varējām izvairīties no nervozitātes pilnām pēdējām minūtēm,» izteicās Bufons. «Kad tev ir iespējas spēlē pret Vāciju gūt septiņus vārtus, tev arī ir jāgūst septiņi vārti. Atliktu vāciešiem rezultātu izlīdzināt, kā papildlaikā mēs būtu zaudējuši ar 2:10.»

«Mums jābūt nobriedušākiem. Komandai jāsaprot viena svarīga lieta - lai arī futbols ir spēle, iekļūstot Eiropas čempionāta finālā, futbols pārtop par kaut ko vairāk,» piebilda vārtsargs. «It īpaši tas attiecas uz gados jaunajiem izlases spēlētājiem, jo pretējā gadījumā pieredzējušākie komandas biedri kļūst nikni.»

«Mēs aizvadījām lielisku spēli, taču varējām uzvarēt pārliecinošāk,» izcēla Bufons.

Finālā Itālijas izlase svētdien Kijevā tiksies ar pašreizējo kontinenta un pasaules čempionvienību Spāniju, kas pusfinālā trešdien pēcspēles sitienu sērijā pieveica Portugāli.

Kā ziņots, Spānija ar Itāliju sacentās arī apakšgrupu sacensību pirmajā kārtā, nospēlējot neizšķirti 1:1.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu