Bukarts - rezultatīvākais pēc Špenglera kausa apakšgrupu turnīra

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandas Rīgas «Dinamo» uzbrucējs Roberts Bukarts ieņem pirmo vietu rezultatīvāko spēlētāju sarakstā pēc Šveices pilsētā Davosā notiekošā prestižā Špenglera kausa izcīņas turnīra apakšgrupu spēlēm.

Divos mačos Bukarts izcēlies ar diviem vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm.

Tikmēr trim hokejistiem ir pa četriem rezultativitātes punktiem - Romāna Vika (Klotenes «Flyers») rēķinā ir divi vārti un divas piespēles, Robijs Ērls («Davos»), kurš pirms sezonas gandrīz pievienojās Rīgas «Dinamo» komandai, izcēlies ar vieniem vārtiem un trijām piespēlēm, bet Latvijas kluba uzbrucēja Ginta Meijas kontā ir četras rezultatīvas piespēles.

Rezultatīvāko spēlētāju desmitniekā iekļuvuši vēl divi «Dinamo» spēlētāji - piekto vietu dala Ģirts Ankipāns, kurš guvis trīs vārtus, bet devīto vietu ar diviem precīziem metieniem dala Mārtiņš Cipulis.

Ceturtdien turnīrā risināsies pārspēles par vietu pusfinālā, kurās Šveices komanda «Flyers» tiksies ar Vitkovices «Steel» no Čehijas, bet no Eiropā spēlējošajiem hokejistiem sastādītā Kanādas izlase spēkosies ar Vācijas komandu Volfsburgas «Grizzly Adams».

Piektdien notiks pusfināli, kuros vietējā komanda «Davos» spēkosies ar «Flyers»/«Steel» dueļa spēcīgāko komandu, savukārt Rīgas «Dinamo» tiksies ar Kanādas/«Grizzly Adams» pāra uzvarētāju, bet sestdien plānots sacensību fināls.

Jau vēstīts, ka Špenglera kausa izcīņa notiek kopš 1923.gada. Šajā turnīrā katru gadu piedalās arī KHL komandas, sasniedzot labus rezultātus - 2009.gadā turnīrā triumfēja Baltkrievijas klubs Minskas «Dinamo», bet pagājušajā gadā Krievijas vienība Sanktpēterburgas SKA.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu