Bukmeikeri: Labi, ja <i>Aisha</i> vispār kvalificēsies «Eirovīzijas» finālam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Vērtējot visu trīs Baltijas valstu pārstāvju izredzes veiksmīgai dalībai «Eirovīzijas» dziesmu konkursā, bukmeikeri norāda, ka visaugstākajā vietā no mūsu kaimiņvalstīm varētu ierindoties Igaunija (likmes koeficients 1.65), aiz sevis atstājot Latvijas pārstāvi Aishu (likmes koeficients 2.0) un Lietuvas pārstāvi InCulto (likmes koeficients 8.00).

«Unibet» bukmeikeri prognozē, ka dziedātāja Aisha varētu pat nekvalificēties finālam (likmes koeficients 1.57). Taču, ja tomēr Latvijas pārstāve saņems iespēju cīnīties par uzvaru finālā, bukmeikeri norāda uz lielāku iespējamību mūsu valstij paliktu ārpus pirmā desmitnieka (likmes koeficients 1.02).

Bukmeikeri prognozē, ka šogad Latvija visdraudzīgākā būs pret savām kaimiņvalstīm, viņu māksliniekiem atdodot visvairāk punktu. Vislielāko balsu skaitu no Latvijas varētu saņemt Igaunija (40% iespējamība) un Krievija (25% iespējamība).

Igaunijas pārstāvja dziesmas video:

Lietuvas pārstāvju dziesmas video:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu