Bukmeikeriem aizdomas par Daugavpils «Daugavas» spēles sarunāšanu (14)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: fcdaugava.lv

Šveices bukmeikeru uzņēmums «Federbet» izteicis aizdomas par Latvijas čempionvienības Daugavpils «Daugavas» spēles sarunāšanu UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas turnīra ietvaros.

Kā ziņots, UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas turnīra otrās kārtas pirmajā spēlē «Daugava» trešdien ar 1:7 izbraukumā zaudēja Zviedrijas spēcīgākajai komandai Burosas «Elfsborg».

Atsaucoties uz «Federbet» pausto informāciju, Baltkrievijas portāls «Football.by» ziņo, ka šī mača kontekstā pieņemtas neraksturīgi daudz prognozes uz vismaz sešiem gūtiem vārtiem.

Jāizceļ, ka vēl pēc pirmā puslaika šajā mačā rezultāts bija tikai 1:0 «Elfsborg» komandas labā.

Iepriekš šomēnes minētais bukmeikeru uzņēmums pauda aizdomas par UEFA Eiropas līgas pirmās kvalifikācijas kārtas spēli 11. jūlijā starp vietējo Moldovas komandu Kišiņevas «Dacia» un Albānijas klubu Duresi «Teuta», kur neraksturīgi liels likmju skaits bija saņemts uz mājinieku uzvaru ar rezultātu 2:0. Tieši šādi arī noslēdzās minētais mačs, kas «Dacia» komandai ļāva iekļūt kvalifikācijas cikla otrajā kārtā.

Pagājušajā gadā «Daugava» Latvijas čempionātā triumfēja pirmoreiz vēsturē, līdz ar to Čempionu līgas turnīrā šī komandai ir debija.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu