Jautrās meksikāņu noskaņās tirdzniecības centrā «Domina Shopping» tika atklāts jauna koncepta meksikāņu restorāns «Tex-Mex Republic». Viens no jaunā restorāna ēdienkartes autoriem ir «Mūsdienu Latvijas garša» finālists Artūrs Freibergs, kurš piedāvā gardu meksikas ēdienu receptes ar vistu.
Burrito ar vistu (11)
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Burrito ar vistu
Nepieciešams:
- Kviešu tortilla
- Sīpoli
- Čilli pipars
- Tomāti
- Ananāsi
- Paprika
- Vistas fileja
- Skābais krējums
- Pico de Galo mērce
- Pupiņas
- Salātu lapas
- Avokado salsa
Pagatavošana:
Apcep ananāsu šķēlītes, pēc tam sīpolus, vistas fileju un pupiņas. Sautējot visu kopā, pievieno garšvielas un buljonu. Pēc tam uzsilda tortillu, kuru pilda ar sastāvdaļām – salātu lapas, rīvētu sieru, grilēto ananāsu, sacepto vistas gaļu un avokado salsu. Tortillu sarullē un pasniedz kopā ar Pico de Galo mērci un skābo krējumu.