<i>Busiņa</i> vadītājs būtiski pārsniedz ātrumu un mēģina piekukuļot policistus (27)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Valsts policijas darbinieki ceturtdien aizturējuši nu jau kārtējo autovadītāju, kurš mēģināja Ceļu policijas darbiniekiem iedot kukuli, lai viņam netiktu sastādīts administratīvo pārkāpumu protokols.

Policijas pārstāve Zane Arāja portālam «Apollo» pavēstīja, ka ap pulksten 12 Rīgas apvedceļa 16. Kilometrā, starp Jelgavas un Bauskas šosejām likumsargi aizturēja vīrieti, kurš tiem mēģināja iedot kukuli.

1984.gadā dzimušais vīrietis, kurš vadīja automašīnu «Mercedes Benz Sprinter», tika apturēts, jo vietā, kur atļautais braukšanas ātrums ir 90 kilometri stundā (km/h), viņš brauca ar 124 km/h lielu ātrumu.

Lai netiktu sastādīts administratīvo pārkāpumu protokols par ātruma pārsniegšanu, vīrietis mēģināja iedot policijas darbiniekiem kukuli 10 eiro apmērā.

Par notikušo uzsākts kriminālprocess par kukuļa nodošanu vai piedāvāšanu valsts amatpersonai. Par minēto pārkāpumu paredzēts sodīt ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, piespiedu darbu, vai naudas sodu.

Komentāri (27)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu