Butauts: Pagaidām vēl meklējam savu spēli (8)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Latvijas čempionvienība «VEF Rīga» un Krievijas komanda Ļubercu «Triumf» VTB Vienotās basketbola līgas (VBL) spēlē rādījušas ļoti līdzīgu sniegumu, uzskata Latvijas komandas galvenais treneris Ramūns Butauts.

Kā ziņots, sestdienas mačā «VEF Rīga» ar 72:73 izbraukumā pagarinājumā piekāpās «Triumf», ciešot ceturto neveiksmi dažādos turnīros pēc kārtas.

«Ļoti sāpīgs zaudējums. Šī bija spēle starp diviem vienlīdzīgiem pretiniekiem - abas komandas cīnījās un parādīja skaistu basketbolu, tomēr noslēgumā daudz izšķir veiksme,» pēc mača izteicās Butauts. «Šodien «Triumf» komandai šī veiksme uzsmaidīja.»

«Zaudēt ar vienu punktu pagarinājumā ir ļoti kaitinoši, tomēr mēs nenolaižam rokas, jo šis ir tikai čempionāta sākums,» uzsvēra lietuviešu speciālists. «Mums ir atjaunināta jauna komanda un pagaidām vēl meklējam savu spēli.»

Butauts atklāja, ka pēdējā metienā pagarinājumā komanda nav izpildījusi viņa uzstādījumu. «Noskaidrosim, kura vaina tā ir - varbūt slikti nodevu informāciju spēlētājiem, varbūt komanda nevēlējās uzklausīt treneri

«Ļoti smags mačs gan emocionālajā, gan fiziskajā plānā. Zinājām, ka spēle nebūs vienkārša, jo «VEF Rīga» katrā pozīcijā ir augstas klases spēlētāju,» teica «Triumf» galvenais treneris Vasīlijs Karasevs. «Uzvarējām, pateicoties neticamai centībai aizsardzībā. Īpaši patīkami, ka komanda izpildīja visus treneru štāba uzstādījumus.»

Pēc zaudējumiem sezonas pirmajos trijos oficiālajos mačos turpinājumā «VEF Rīga» komanda izcīnīja trīs uzvaras pēc kārtas, bet tagad jau nākamajos četros mačos cietusi četras neveiksmes.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu