Cauņa atsācis pilnvērtīgus treniņus ar CSKA pamatsastāvu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Pēdējo gadu valsts labākais futbolists Aleksandrs Cauņa šodien atsācis pilnvērtīgus treniņus ar Krievijas čempionu Maskavas CSKA pamatsastāvu, vēsta laikraksts «Sport-Ekspress».

Pēc jūlija pirmajā pusē gūtā pēdas lūzuma tika prognozēts, ka Cauņa nevarēs spēlēt 4-6 nedēļas.

Tiek ziņots, ka pussargs ir pilnībā atkopies no savainojuma un cīnās par vietu komandas sastāvā sestdien paredzētajai premjerlīgas čempionāta spēlei izbraukumā pret Tomskas «Tomj» futbolistiem.

Latvijas izlases galvenais treneris Marians Pahars vēlējās Cauņu pagājušajā nedēļā redzēt ar komandu, kas aizvadīja pārbaudes spēli ar Igauniju, tomēr pēc valstsvienības treneru konsultācijas ar CSKA vadību abas puses vienojās, ka šajā situācijā spēlētājam nepieciešams nodrošināt sekmīgu rehabilitācijas procesu.

Jauno Krievijas čempionāta sezonu bez Cauņas palīdzības CSKA komanda uzsākusi ar 11 punktiem piecās spēlēs, kas tai kopvērtējumā dod trešo vietu.

CSKA aizvadītajā sezonā pēc septiņu gadu pārtraukuma kļuva par Krievijas čempioniem, kvalificējoties UEFA Čempionu līgas turnīram. Tāpat CSKA pērn ieguva Krievijas kausu.

Savu otro sezonu CSKA komandā aizvadīja Cauņa, dodoties laukumā 25 premjerlīgas spēlēs un gūstot trīs vārtus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu