Cauņa palīdz CSKA uzvarēt Kameša pārstāvēto «Amkar» (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Krievijas premjerlīgas čempionāta Latvijas futbolistu pārstāvēto klubu duelī piektdien Maskavas CSKA ar Aleksandru Cauņu ierindā savā laukumā ar 2:1 (1:1) uzvarēja Vladimira Kameša pārstāvēto Permas vienību «Amkar».

Cauņa pēc kājas traumas izārstēšanas otro spēli pēc kārtas uzsāka uz savas komandas rezervistu soliņa, bet laukumā viņš devās 87. minūtē, nomainot japāni Keisuki Hondu.

Tikmēr Kamešs jau atkal bija starp savas komandas rezervistiem, šoreiz tiekot pie vērā ņemama spēles laika. Viņš laukumā devās cīņas 62. minūtē bulgāra Georgija Pejeva vietā, tomēr tāpat kā Cauņa ne ar ko īpašu neizcēlās.

Rezultātu jau spēles 39. sekundē atklāja Pejevs, bet mājiniekiem neizšķirtu 23. minūtē panāca Kotdivuāras uzbrucējs Seidū Dumbija. Uzvaras vārti nigēriešu uzbrucēja Ahmeda Musas kontā, kurš bija precīzs 77. minūtē.

Čempionāta kopvērtējumā pašlaik CSKA komanda ar 17 punktiem septiņās spēlēs atrodas līderpozīcijā, bet tai ar 13 punktiem seko FK «Rostov» un Maskavas «Lokomotiv», kas aizvadījušas par vienu maču mazāk. Tikmēr «Amkar» ar deviņiem punktiem ieņem septīto vietu.

CSKA aizvadītajā sezonā pēc septiņu gadu pārtraukuma kļuva par Krievijas čempioniem, kvalificējoties UEFA Čempionu līgas turnīram, kurā komandai nāksies spēkoties ar Vācijas čempioniem Minhenes «Bayern», Anglijas grandu «Manchester City» un Plzeņas «Viktoria» no Čehijas.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu