Cauņa: Šis ir bijis viens no labākajiem gadiem manā karjerā (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Krievijas premjerlīgas līdervienības Maskavas CSKA latviešu futbolists Aleksandrs Cauņa izdevumam «Sporta Avīze» atzīst, ka šis ir viens no veiksmīgākajiem gadiem viņa karjerā.

«Ir gandarījums. Patīkami, ka komanda ir pirmajā vietā Krievijas čempionātā. Un prieks arī par to, ka treneri man uzticas un es diezgan daudz spēlēju,» žurnālā citēts Cauņa, kurš nav pazudis sīvajā konkurencē par vietu komandas sastāvā.

Šosezon Krievijas čempionātā Cauņa devies pamatsastāvā 16 no 19 mačiem, bet pēdējo spēli viņam nācās izlaist divu brīdinājumu dēļ. Latvijas izlases pussargs ir guvis trīs vārtus, bet CSKA ar 43 punktiem 19 spēlēs ieņem pirmo vietu, par diviem punktiem apsteidzot ambiciozo Mahačkalas «Anži» komandu.

«Šis droši vien ir bijis viens no labākajiem gadiem manā karjerā. Labas sezonas ir bijušas arī «Skonto» komandā, taču šeit tomēr ir cits līmenis. Vienīgi žēl, ka izlasei gads nav bijis tas veiksmīgākais. Ceru, ka tāds būs nākamais,» norāda Cauņa, kurš ir viens no galvenajiem pretendentiem uz gada labākā Latvijas futbolista balvu.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu