Cauņam ar CSKA līgums uz pieciem gadiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Krievijas premjerlīgas futbola klubs Maskavas CSKA pirmdien oficiāli noslēdza līgumu ar Latvijas izlases pussargu Aleksandru Cauņu, vēsta vienības preses dienests.

Kā ziņots, Cauņam līdz 1. jūlijam ir spēkā īres līgums ar CSKA komandu, tomēr Maskavas klubs panāca vienošanos ar Latvijas čempionvienību Rīgas «Skonto» par pussarga līguma izpirkšanu.

Līgums noslēgts uz pieciem gadiem. Darījuma summa gan netiek atklāta.

Jau vēstīts, ka sezonas sākumā Cauņa izcīnīja vietu CSKA komandas sākumsastāvā, tomēr vēlāk guva traumu. Kopš tā laika viņš laukumā devies tikai trijās spēlēs.

Paredzams, ka CSKA komanda Cauņu varētu izīrēt, jo interesi par viņu izrādījusi Maskavas «Lokomotiv» vienība.

Krievijas premjerlīgas čempionāta kopvērtējumā pašlaik CSKA komanda ar 34 punktiem 15 spēlēs atrodas 1. vietā, tai ar 30 punktiem 16 spēlēs seko pagājušās sezonas čempionvienība Sanktpēterburgas «Zeņit», trešā ar 29 punktiem ir Maskavas «Dinamo», bet 4. pozīcijā ar 27 punktiem atrodas Latvijas izlases aizsarga Oskara Kļavas pārstāvētā komanda Mahačkalas «Anži».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu