Cauņam vārti otrajā Krievijas premjerlīgas spēlē pēc kārtas (10)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Ar vārtu guvumu otrajā Krievijas premjerlīgas čempionāta spēlē pēc kārtas šodien izcēlās pagājušā gada labākais Latvijas futbolists Aleksandrs Cauņa, bet viņa pārstāvētā Maskavas CSKA komanda svinēja uzvaru, ar 3:0 pieveicot Samāras «Kriļja Sovetov».

Rezultātu ar lielisku tālsitienu no aptuveni 30 metriem atklāja tieši Cauņa, bet turpinājumā pa reizei CSKA komandas labā vārtus guva arī Zorans Tošičs un Nigērijas uzbrucējs Ahmeds Musa.

Tāpat pirmajā puslaikā Cauņa pēc sadursmes ar pretinieku vārtsargu saņēma brīdinājumu, bet laukumā viņš pavadīja visas 90 minūtes.

Kā ziņots, iepriekšējā kārtā CSKA ar 3:0 viesos uzvarēja Saranskas «Mordovija» futbolistus, vienus vārtus gūstot arī Cauņam, kuram tas bija pirmais precīzais raidījums Krievijas premjerlīgas karjerā.

Ar 12 punktiem sešās spēlēs CSKA kopvērtējumā iekļuva labāko pieciniekā, bet pa 13 punktiem izcīnījusi pagājušās sezonas čempionvienība Sanktpēterburgas «Zenit» un Groznijas «Terek».

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu