Čehija pārspēj Krieviju, tomēr paliek pēdējā vietā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Eirotūres pirmā posma - «Czech Hockey Games» turnīra - pēdējā spēlē šovakar Čehijas hokejisti ar 2:1 pieveica Krievijas izlasi.

Spēles 24. minūtē mača rezultātu atklāja čehu uzbrucējs Romāns Červenka, bet 15 sekundes līdz otrās trešdaļas beigām Jegors Averins panāca izlīdzinājumu. Uzvaras vārtus čehi guva trešā perioda 14. minūtē, kad ar precīzu metienu izcēlās Jakubs Petružāleks.

Dienas pirmajā mačā Somijas hokejisti ar 5:0 sagrāva Zviedrijas valstsvienību, izcīnot pārliecinošu uzvaru posma kopvērtējumā.

Somijas rēķinā bija deviņi punkti, bet pārējās komandas izcīnīja pa trim punktiem. Labākas vārtu attiecības dēļ otro vietu ieguva Krievija, trešo vietu ieņēma Zviedrija, bet pēdējā, ceturtajā vietā palika Čehija.

Atgādinām, ka ceturtdien Krievija ar 2:0 uzvarēja Zviedriju, bet Somija ar 3:1 pārspēja Čehiju, savukārt sestdien Zviedrija ar 3:0 pieveica Čehiju, bet Somija ar 2:0 uzvarēja Krieviju.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu