Čehijas tenisistes kļūst par Vācijas pretiniecēm Federāciju kausa finālā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Čehijas tenisistes šodien iekļuva Federāciju kausa finālā, kur viņam novembrī būs jāspēkojas ar Vāciju.

Čehija pusfinālā priekšlaicīgi savā laukumā pieveica pašreizējo Federācijas kausa čempioni Itāliju.

Čehietes kļuva par finālistēm pēc tam, kad Petra Kvitova dueļa trešajā mačā ar 6-4 un 7-5 apspēlēja Robertu Vinči, tādējādi panākot 3-0 un nodrošinot vietu finālā vēl pirms aizvadīta atlikusī dubultspēle un vienspēle.

Pirms tam sestdien WTA ranga 26. vietā esošā čehiete Lūsija Safāržova ar 6-4 un 6-1 stundas un 11 minūšu laikā pieveica pasaules ranga 11. vietā esošo Sāru Erani, bet turpinājumā ranga sestajā vietā esošā Kvitova ar 6-4 un 6-2 ne mazāk pārliecinoši pieveica Kamilu Džordži, kura ir 54. tenisiste pasaulē.

Zīmīgi, ka pērn Čehija nespēlēja Federāciju kausa finālā, taču 2011. un 2012.gadā spēja kļūt par turnīra čempioni.

Finālā čehietēm būs jātiekas ar Vāciju, kas savā pusfināla duelī izbraukumā pieveica Austrāliju. Zīmīgi, ka Vācijas tenisistes Federāciju kausa finālā iekļuvušas pēc 22 gadu pārtraukuma.

Federāciju kausa fināls novembrī norisināsies Čehijā.

Pagājušajā gadā Federāciju kausa izcīņas finālā triumfēja Itālija, kas finālā ar 4-0 pārspēja ar novājinātu sastāvu spēlējušo Krieviju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu