Čehijas un Zviedrijas hokejistiem pārliecinošas uzvaras EHC spēlēs (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pārliecinošas uzvaras Eiropas Hokeja izaicinājuma (EHC) turnīra spēlēs trešdien izcīnīja Čehijas un Zviedrijas izlases.

Čehijas izlase savā laukumā ar 6:2 (2:0, 2:1, 2:1) sagrāva Norvēģiju, izcīnot trešo uzvaru tikpat turnīra spēlēs un sagādājot norvēģiem pirmo zaudējumu.

Ar vieniem gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli uzvarētāju rindās izcēlās Petrs Pols no pašmāju kluba Karlovi Vari «Energie» un Mihals Vondrka no Kontinentālās hokeja līgas (KHL) slovāku komandas Bratislavas «Slovan».

Tikmēr pašreizējie pasaules čempioni zviedri savā laukumā ar 5:2 (2:1, 3:0, 0:1) uzvarēja Dāniju, izcīnot otro panākumu trīs turnīra spēlēs un sagādājot dāņiem jau trešo neveiksmi.

Ar vieniem gūtiem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm Zviedrijas izlases rindās izcēlās Pers Arlbrants no pašmāju vienības «Linkoping».

EHC kopvērtējumā pašlaik pirmo vietu ar deviņiem punktiem trīs spēlēs ieņem Čehija, bet ar septiņiem punktiem seko Zviedrija.

Tikmēr Latvijas izlase aizvadītajās divās turnīra spēlēs pie punktiem nav tikusi, pašlaik ieņemot 12. vietu.

EHC turnīra laikā pirms pasaules čempionāta katra no kopumā 12 izlasēm aizvadīs pa sešām spēlēm. Pērnā gada sacensībās Latvijas izlase iekrāja vien trīs punktus un ierindojās pēdējā vietā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu