Čehu talants Hertls traumas dēļ vismaz mēnesi nevarēs palīdzēt «Sharks» (9)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Šosezon plašu atpazīstamību ieguvušais čehu talants Tomāšs Hertls no Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Sanhosē «Sharks» vismaz mēnesi nevarēs spēlēt ceļgala traumas dēļ.

20 gadus vecajam šīs sezonas līgas debitantam, kurš 35 spēlēs guvis 15 vārtus un atdevis desmit rezultatīvas piespēles, drīzumā tiks veikta savainotā labā ceļgala operācija. Traumu viņš guva 19. decembra mačā pret Losandželosas «Kings».

Sākotnēji tika vēstīts, ka uzbrucējs laukumā nevarēs doties aptuveni mēnesi, tomēr pēc paziņojuma par operācijas veikšanu sagaidāms, ka atveseļošanās periods būs ilgāks.

Kluba vadība paudusi, ka gatavojas ilgstošai spēlēšanai bez savas jaunās zvaigznes.

Lielāko rezonansi izpelnījās Hertla sniegums 8. oktobra cīņā pret Ņujorkas «Rangers», kad čehs, aizvadot savu trešo spēli NHL, guva četrus vārtus. Viņš ir tikai otrais «Sharks» hokejists vēsturē, kurš spējis gūt četrus vārtus vienā mačā, kā arī ceturtais visu laiku jaunākais spēlētājs, kurš to paveicis.

Līgas draftā Hertls pērn tika izvēlēts ar 17. numuru. Viņš pašlaik ir NHL rezultatīvākais šīs sezonas debitants.

«Sharks» komanda ar 52 punktiem 37 spēlēs pašlaik ieņem Rietumu konferences kopvērtējuma piekto vietu.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu