Čekulajevs neapmierināts ar nonākšanu Maltas klubā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas futbola uzbrucējs Aleksandrs Čekulajevs, kurš kļuva par 2011. gada nacionālo līgu augstāko divīziju labāko vārtu guvēju pasaulē, ir neapmierināts ar viņa aģenta gauso darbu un nonākšanu pagājušās sezonas Maltas spēcīgākajā klubā «Valletta FC», vēsta laikraksts «Diena».

Kā zināms, Čekulajevs aizvadītajā gadā pārstāvēja Igaunijas komandu Narvas «Trans», sasniedzot jaunu vietējā čempionāta rezultativitātes rekordu - Latvijas uzbrucējs 35 spēlēs guva 46 vārtus.

«Protams, ka ne uz Maltu biju cerējis pārcelties, bet aģents novilcinājās līdz pēdējam. Esmu neapmierināts, jo jau šobrīd varēju atrasties krietni augstāka līmeņa klubā,» citēts Čekulajevs. «Neko darīt. Jāturpina apliecināt savu meistarību šeit.»

Čekulajevs izbeidzis līgumattiecības ar savu aģentu Fraņo Vraņkoviču. Latvijas futbolists uzskata, ka tikai aģenta augstās finansiālās prasības liegušas uzbrucējam tagad spēlēt Rumānijas vai Kipras čempionātā vai kādā no spēcīgāko futbola valstu zemākajām līgām.

«Nebūs tā, ka visu darīšu pats. Konsultēšos ar kompetentiem cilvēkiem, taču gribu būt pats savas laimes kalējs. Būs vieglāk un labāk, ja ar aģentiem nebūšu juridiskās attiecībās,» uzskata Čekulajevs.

Čekulajevs ilgstoši bija līderis cīņā par «Zelta futbolzābaku» jeb «Golden Shoe», bet šobrīd viņš atkritis uz otro vietu - uzbrucēju apsteidzis Madrides «Real» futbolists Krištianu Ronaldu. Tomēr šajā sarakstā Latvijas futbolists, visticamāk, kritīs vēl zemāk, jo uzvarētāja noteikšanai tiek ņemts vērā līgas koeficients. Šī aptauja noslēgsies tikai pavasarī, kad būs beigušies arī tie nacionālie čempionāti, kas tiek aizvadīti pēc sistēmas rudens-pavasaris.

Kā ziņots, Čekulajevs sasniedzis jau divus rekordus, jo 2005. gadā viņš, pārstāvot Rīgas «Auda» komandu, Latvijas pirmās līgas čempionātā 30 spēlēs izcēlās ar 51 precīzu sitienu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu