Ceļu satiksmes negadījumos cietuši gājēji un velosipēdists

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lauris Nagliņš/LETA

Piektdien ceļu satiksmes negadījumos cietuši gājēji, velosipēdists un motocikla vadītāja, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Vakar Rīgā, Andreja Saharova ielā, automašīna «Toyota» uzbrauca 1987.gadā dzimušai gājējai, kura nogādāta slimnīcā.

5.maijā Rīgā, Aleksandra Čaka ielā 18, automašīna «VW Sharan» uzbrauca 1982.gadā dzimušam gājējam, kurš tika nogādāts slimnīcā.

Vakar Rīgā, Jaunciema gatvē 320, automašīna «Audi 80» uzbrauca 1956.gadā dzimušam velosipēdistam, kurš nogādāts slimnīcā.

Vakar negadījumā cieta arī 1984.gadā dzimusi motocikla vadītāja. Sieviete Salaspils novadā ceļa Salaspils - Saurieši otrajā kilometrā netika galā ar motocikla vadību, un tas apgāzās. Cietusī motocikla vadītāja nogādāta slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 37 ceļu satiksmes negadījumi, astoņos no tiem cietuši cilvēki. Rīgā un Rīgas reģionā pagājušajā diennaktī reģistrēti 16 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem piecos cietuši cilvēki.

Pagājušajā diennaktī aizturēts 51 transportlīdzekļa vadītājs, kas braucis alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā.

Lielākā daļa no tiem – 33 – bija velosipēdu un motorolleru vadītāji, bet 18 – automašīnu vadītāji.

Rīgas reģionā pagājušajā diennaktī tika aizturēti 22 reibumā braucošie. No tiem 14 bija velosipēdu un motorolleru vadītāji, bet astoņi – automašīnu vadītāji.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu