Centrāltirgū aiztur nelegālo cigarešu tirgoņus (33)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MuLaN™, CC BY-SA 2.0

Pirmdienas pusdienlaikā Centrāltirgū aizturēti trīs nelegālo cigarešu tirgoņi, vēsta Valsts policijas oficiālā «Facebook» lapa.

Rīgas Latgales policijas iecirkņa darbinieki sadarbībā ar Rīgas Kriminālpolicijas darbiniekiem aizturēja trīs nelegālo cigarešu tirgotājus. Pie viena no tirgoņiem atrastas un atsavinātas 580 cigaretes, pie otra – 440, savukārt pie trešā – 380 nelegālās cigaretes.

Šie tirgotāji parasti staigā apkārt, šajā gadījumā pa Centrāltirgu, un piedāvā garāmgājējiem pie viņiem iegādāties cigaretes ar citu valstu akcīzes markām.

Kopā policisti darbinieki no šīm personām atsavināja 1400 cigarešu ar Krievijas akcīzes markām un katram no aizturētajiem tika sastādīti administratīvā pārkāpuma protokoli par akcizēto preču aprites noteikumu pārkāpšanu, proti, uzglabāšanu un realizāciju, kas paredz sodu fiziskajām personām no 70 – 700 eiro, konfiscējot preces.

Aizturētie ir 1977. un 1991.gadā dzimuši vīrieši un kāda 1961.gadā dzimusi sieviete. Visas personas jau iepriekš bijušas policijas redzeslokā par nelegālo cigarešu glabāšanu un realizēšanu.

Komentāri (33)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu