Ceptas vistu aknas ar saldo krējumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

Nepieciešams:

500 g vistu aknu
2 sīpoli
3 burkāni 
250 g saldā krējuma
sāls
pipari
eļļa cepšanai

Pagatavošana:

Sagriež sīpolus, liek cepties eļļā un pievieno sarīvētus burkānus. Apcep piecas minūtes, tad pievieno sagrieztas vistu aknas, sāli un piparus. Tad pārlej ar saldo krējumu un sautē vēl 3- 5 minūtes.

Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un lapu salātiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu