Ceptuve «Lāči» 20 gadu jubilejā cienā ar jaunajām šokolādes konfektēm (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Šobrīd aprit 20 gadi, kopš ceptuvē Lāči tika izcepts īstas rudzu maizes pirmais maizes klaips. Šodien, turot godā senās maizes cepšanas tradīcijas, atrodot ceļu uz katra pircēja sirdi, izmantojot tikai Latvijā audzētas izejvielas, rūpējoties par produkcijas kvalitāti, uzņēmums ir atradis savu vietu Latvijas un eksporta tirgos, informē  Kristīne Vanaga, SIA »Lāči» Mārketinga daļas vadītāja.

«Atbildīgi darbinieki ir mūsu lielākā vērtība», komentē Normunds Skauģis. 20 gadu laikā uzņēmums no nelielas ceptuves ir kļuvis par uzņēmumu, kas nodarbina ap 280 darbiniekus. No viena maza veikala pie ceptuves Lāči veikalu skaits ir palielinājies līdz septiņiem veikaliem, kā arī nepārtraukti tiek palielināts ceptuves Lāči produkcijas sortiments. Neskatoties uz piedzīvotajiem krīzes gadiem, ceptuve Lāči ir spējusi veiksmīgi tos pārvarēt ar smagu darbu un atbildību pret saviem klientiem. Šajā laikā izdevies palielināt apgrozījumu vairāk kā par 40%.

1993.gadā ceptuvē Lāči sāka cept «Īstu rupjmaizi», un 20 gadu laikā, cenšoties saviem pircējiem piedāvāt visaugstākās kvalitātes produktus, radītas vairākas maizes šķirnes, piemēram, maize ar žāvētiem augļiem, riekstiem, sēklām un ķiplokiem. Katru dienu tiek izceptas vairāk kā piecas tonnas maizes, gadā - līdz diviem tūkstošiem maizes, tas nozīmē, ka 20 gados esam izcepuši vairāk kā 400 tūkstošu tonnas maizes.

Būtisks fakts 20 gadu vēsturē ir jāmin paplašinātais produktu klāsts kviešu maizes segmentā, uzsākot cept Īstu baltmaizi, Stirpo ļaužu saldskābmaizi, kā arī darbs pie jauna konditorejas un saldumu sortimenta. Normunds Skauģis: «Esam paplašinājuši un modernizējuši savu maizes ceptuvi, kas palīdzēja kāpināt ražošanas apjomus un uzlabot darba apstākļus, taču par spīti visam nav aizmirstas ceptuves Lāči pamatvērtības un maizes cepšanas labākās tradīcijas, kuras tika izmantotas uzņēmuma pirmsākumos un tiek lietotas joprojām. 2002.gadā atvērām konditorejas cehu un ik gadu paplašinām arvien vairāk tā sortimentu.»

Kā novērtējums ceptuves Lāči darbam ir saņemti visaugstākie novērtējumi gan Latvijā, gan ārvalstīs. Iegūti zelta diplomi vietējās un starptautiskajās izstādēs un visaugstākie novērtējumi par darbu un kvalitāti. »Lāči» slavēts kā Unikālākais zīmols un Zaļākais uzņēmums, savukārt, ceptuves Lāči saimnieks - Normunds Skauģis - vairākas reizes atzīts par uzņēmuma vadītāju ar labāko reputāciju.

Normunds Skauģis stāsta: «Šobrīd ceptuve Lāči ir uzņēmums, kura produkcijai ir atrasta sava vieta ne tikai tirgū, bet arī pircēju sirdīs. Lāči cenšas ievērot jau iepriekš izvirzītos augstākos kvalitātes standartus un seko līdzi tam, lai piedāvātu kaut ko īpašu un vēl neredzētu - produktu ar pievienoto vērtību». Ceptuve Lāči piedāvā dabīgus, kvalitatīvus, augstvērtīgus produktus gan maizes produkcijas, gan konditorejas segmentā, kā arī saldumu jomā.

Normunds Skauģis: «Ar uzkrāto pieredzi un izkopto meistarību mēs turpinām pilnveidot tās vērtības, kas atbilst mūsu uzņēmuma produkcijai. Iedvesmojoties no labākajām »Lāču» tradīcijām, ir radīti vēl nebijuši, jauni saldumi - šokolādes konfektes. Tas ir kā meistarības apliecinājums, ka ceptuve Lāči nekad neapstāsies pie sasniegtā un turpinās dažādi attīstīties. Katra no konfektēm ir īpaša un izsmalcināta. Šokolādes konfektes ir kā apbalvojums par līdz šim paveikto!

Mēs esam stipri un sirsnīgi ļaudis!

Mēs ticam sev, savām veiksmēm un pircējiem. Esam pārliecināti, ka arī šie produkti Jūs iedvesmos!»

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu