Čerkovskim ceturtā vieta Pasaules kausa posma finālsacensībās

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas sportists Deniss Čerkovskis šodien izcīnīja ceturto vietu Pasaules kausa izcīņas modernajā pieccīņā trešā posma finālsacensībās, piecu disciplīnu summā nopelnot 5 868 punktus.

Čerkovskis paukošanā sasniedza trešo labāko rezultātu, peldēšanā viņš bija 25. ātrākais, jāšanā sasniedza 24. rezultātu, bet apvienotajā skriešanas un šaušanas disciplīnā uzrādīja 11. laiku.

Uzvaru sacensībās ar 6000 punktiem izcīnīja itālietis Nikola Benedeti, bet pārējās divas vietas uz goda pjedestāla aizņēma krievs Andrejs Moisejevs un ungārs Pēters Tibolja.

Kā ziņots, sieviešu finālsacensībās sestdien desmito vietu izcīnīja Latvijas sportiste Jeļena Rubļevska.

Pirms mēneša Brazīlijā notikušajā otrajā posmā Rubļevska izcīnīja devīto vietu, bet Čerkovskis ierindojās desmitajā pozīcijā.

Jau vēstīts, ka no Latvijas sportistiem šīgada Londonas olimpiskajām spēlēm pagaidām kvalificējusies tikai Rubļevska, kura to paveica ar izcīnītu sesto vietu pagājušā gada Eiropas čempionātā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu