Cēsīs notiks Imantdienas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Sestdien ar jaunu dziesmu pirmatskaņojumiem, daudziem viesiem un muzikāliem pārsteigumiem, kā arī sengaidītu atkalredzēšanos ar grupu «Menuets» Cēsīs izskanēs tradicionālie Imanta Kalniņa mūzikas svētki «Imantdienas».

Šogad Imantdienās pirmā koncerta daļa būs veltīta Ojāra Vācieša dzejai. Dziesmas ar viņa vārdiem atskaņos grupa «Turaidas roze» un pats komponists. Šo dziesmu klāstā būs vairākas senas kompozīcijas, kas tikpat kā nekad nav skanējušas.

Koncerta otrajā daļā grupas «Autobuss debesīs» izpildījumā skanēs dziesmas no Imanta Kalniņa un Vika dziesmu cikla «Autobuss debesīs» , kā citas plaši pazīstamas melodijas. Šajā koncerta daļā uzstāsies arī Goran Gora, Māra Upmane - Holšteina, Andris Ērglis un Paula Dukure.

Koncerta noslēdzošanā daļā pēc vairāku gadu pārtraukuma īpaši Imantdienām par godu apvienosies grupa «Menuets». Zināms, ka grupas repertuārā būs gan visu laiku populārākās Imanta Kalniņa dziesmas, gan daži pirmatskaņojumi.

Tieši jaunās dziesmas bija viens no izšķirošajiem apstākļiem, kas pamudināja grupu piekrist Imanta Kalniņa uzaicinājumam atkal atgriezties Imantdienās par spīti tam, ka grupa nekoncertē jau vairākus gadus.

Koncerta noslēgumā gaidāma tradicionālā publikas sadziedāšanās.

Imantdienas Cēsu Pils parka estrādē notiks 7.jūlijā. Koncerta sākums gaidāms plkst. 20.00.

Visas sēdvietu biļetes uz koncertu ir izpirktas, taču tirdzniecībā «Biļešu Paradīzs» kasēs un internetā ir pieejamas ieejas/stāvvietu biļetes. Tās būs pieejamas arī koncerta norises dienā pie ieejas estrādē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu