Četri jaunieši uz autoceļa terorizē autobusa šoferi; lūdz atsaukties lieciniekus (133)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Ieva Čīka/LETA

Pagājušajā svētdienā uz autoceļa Ventspils – Kuldīga jauniešu grupa terorizējusi satiksmes autobusa šoferi.

Kurzemes reģiona policijas pārvaldē portāls «Apollo» uzzināja, ka svētdien uz ceļa Ventspils - Kuldīga, Kuldīgas un Ventspils novada teritorijā, četri jaunieši, izrādot necieņu pret apkārtējiem un ignorējot vispārpieņemtās uzvedības normas, braucot ar vieglo automašīnu, traucēja satiksmes autobusa vadītāja darbu, apgrūtinot spēkrata vadīšanu.

Kad autobuss piestāja pieturā, jaunieši iekāpa tajā un, huligānisku motīvu vadīti, iznīcināja vairākas autobusa vadītāja mantas.

Policija aicina atsaukties cilvēkus, kuri šī notikuma brīdī atradās autobusā Liepāja – Kuldīga - Ventspils, kas no Liepājas autoostas izbrauca plkst.14.45, un izkāpa pieturā ceļa posmā no Kuldīgas līdz Vārvei.

Lieciniekiem lūgums vērsties personīgi policijas iecirknī Ventspilī, Ostas ielā 33, vai arī zvanīt pa tālruni 63604754.

Lai noskaidrotu visus notikušā apstākļus un iesaistīto personu lomu nodarītajā, policijā ir uzsākts kriminālprocess. Visas četras pārbaudāmās personas jau iepriekš bijušas tiesātas.

Komentāri (133)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu