Četru olimpiešu un viņu treneru prēmēšanai Rīgas dome piešķirs 20 000 latu (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Rīgas domes naudas balvas saņems četri sportisti, kas sasnieguši augstus rezultātus Londonas olimpiskajās spēlēs, kā arī viņu treneri, bet kopumā pašvaldība naudas balvām piešķirs 20 000 latu, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

Par bronzas medaļu pludmales volejbolā ar 4000 latu lielu naudas balvu tiks apbalvots Mārtiņš Pļaviņš, ar tik pat lielu - viņa treneris Aigars Birzulis. Jau ziņots, ka tikpat lielu naudas balvu viņa komandas biedram Jānim Šmēdiņam kā kuldīdzniekam izmaksās Kuldīgas pašvaldība.

Otrs volejbolistu duets Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins, kā arī viņu treneris Genādijs Samoilovs par izcīnīto 9. vietu katrs saņems 2000 latu.

Par 8. vietu modernajā pieccīņā ar 2000 latu lielu naudas balvu Rīgas dome apbalvos Jeļenu Rubļevsku un trenerus Mihailu Jefremenko un Isaku Navruzovu.

Kā ziņots, pēc Rīgas domes priekšsēdētāja Nila Ušakova (SC) ierosinājuma tika nolemts, ka par Olimpiādē sasniegtiem augstiem rezultātiem pašvaldība piešķirs Rīgas sportistiem un treneriem balvas - par iegūto 5. līdz 10. vietu 2000 latu apmērā, par 4. vietu - 3000 latu, par bronzas medaļu - 4000 latu, par sudraba medaļu - 5000 latu, bet par izcīnītu olimpisko zelta medaļu - 6000 latu. Līdzvērtīgi apbalvojumi tiks piešķirti arī par augstiem sasniegumiem paraolimpiskajās spēlēs.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu