Ceturtās dīvas noslēpums ir atklāts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Emocionāli un sievišķīgi elegantie «Dzirkstošās dīvu nakts» koncerti jau šonedēļ — 16. un 17. decembrī — «Sapņu fabrikā». Noslēpums ir atklāts, ceturtā dīva ir Linda Leen.

Apkārt virmoja dažādas runas par to, kura no populārām dziedātājām piedalīsies kā dīva pārsteigums. Nebija viegli, tas tika turēts noslēpumā vairāk nekā mēnesi. Tagad noslēpuma plīvurs ir kritis un visas koncertšova «Dzirkstošā dīvu nakts» dziedātājas ir zināmas: Ance Krauze, Marija Naumova, Kristīna Zaharova un Linda Leen. Viņas ir tik īpašas un tik dažādas. 

«Versijas par to, kas varētu būt šī dīva, bija dažādas. Sākot ar Margaritu Vilcāni un Laimu Vaikuli, beidzot ar Allu Pugačovu un Sūzenu Boilu,» atzīst Sindija Vilde, šā koncerta rīkotāja.

Dziedātājas izpildīs sev mīļas un nozīmīgas dziesmas gan duetos, gan solo, gan kvartetā. Katru priekšnesumu paspilgtinās dzīvās mūzikas pavadījums Kristapa Krievkalna vadībā. Dīvas ne tikai brīnišķīgi dziedās, bet arī dejos, jo kopā uz skatuves ar viņām būs deju grupas «Ritms» graciozie dejotāji.

«Latvijā ir brīnišķīgas un noslēpumainas dāmas, kuras māk sevi pasniegt, kurām ir bagāta dvēsele un ir ko teikt. Šis būs neaizmirstams koncerts, jo uz skatuves vienlaikus būs tik spēcīgas personības. Viņā katrā ir savs mazais pārsteigums, ko viņas mums atklās uz dzirkstošās skatuves,» stāsta koncertšova organizatore Elita Mīlgrāve.

Sarkanais paklājs, svinīgi tērpušies kungi, elegantas dāmas… Skatītāju vietas pie gaumīgiem galdiņiem ar vieglām uzkodām un šampanieti. Pēc koncerta — foto ar vakara dīvām un viņu autogrāfi, šampanietis, mūzika, dejas un īpaša atmosfēra, ko gribēsies izbaudīt, esot kopā ar sev tuviem un mīļiem cilvēkiem.

www.bilesuserviss.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu