Ceturtdien Rīgā uzstāsies «Bedwetters»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau šo ceturtdien klubā «Melnā piektdiena» koncertēs grupa «Bedwetters» no Igaunijas. Šis būs pēdējais «Bedwetters» koncerts ilgākā laika posmā — grupa gatavojas darbam studijā un jauna albuma ierakstam. 

«Bedwetters» nupat atgriezusies no koncertturnejas Zviedrijā un gatavojas jauna albuma ierakstam, tāpēc koncerts Rīgā būs pēdējais pirms jaunā albuma izdošanas.

Kā iesildītājas «Bedwetters» koncertā spēlēs pašmāju grupas — ska/alko/punk apvienība «All Day Long» un «Backyard» dalībnieku jaunais projekts «The Lucky Gang».

Kā jau ziņots, «Bedwetters» Latvijā viesojusies vairākkārt, spēlējusi gan labdarības festivālā «Put on the Music» kopā ar «Gorilla Biscuits», gan kā vieni no vadošajiem māksliniekiem «Baltic Beach Party» un «MTV B–Day» pasākumos. «Bedwetters» ierakstīta Igaunijas mūzikas vēsturē kā pirmā grupa, kas saņēmusi MTV apbalvojumu — 2007. gada rudenī «MTV European Music Awards» laikā Minhenē «Bedwetters» saņēma MTV «New Sound of Europe» balvu, apsteidzot britus «Klaxons» un somus «Sunrise Avenue».

Ieeja no plkst. 19.00, koncerta sākums plkst. 20.00. Biļetes būs nopērkamas pie ieejas klubā «Melnā piektdiena», biļetes cena — Ls 5. Pirmajiem 50 apmeklētājiem ieeja — Ls 4. Ņemot vērā lielo fanu interesi par pasākumu un telpu ietilpības ierobežojumus, koncerta rīkotāji iesaka uz pasākumu doties laikus. Ieejai klubā «Melnā piektdiena» nebūs vecuma ierobežojuma.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu