Ceturtdiena būs silta; no rīta ceļi apledojuši (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: tommaync, CC BY-NC-SA 2.0

Ceturtdiena paies bez ievērojamiem nokrišņiem, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) sniegtā informācija.

No rīta austrumos saglabāsies migla. Pūtīs mērens dienvidu, dienvidaustrumu vējš.

Gaisa temperatūra būs +2...+6 grādi.

Pēc Latvijas Valsts ceļu sniegtās informācijas Vidzemē un Latgalē ceturtdienas rītā vietām nokrišņi slapja sniega veidā. Valsts centrālajā daļā atsevišķos rajonos migla ar redzamību līdz 1000 metri. Gaisa temperatūra no -1 līdz +1 grādam.

LVC informē, ka braukšanas apstākļus uz valsts galvenajiem autoceļiem daudzviet apgrūtina apledojuma veidošanās.

Rīgas apkārtnē, Jelgavas un Bauskas virzienos braukšanas apstākļi ir apgrūtināti visa maršruta garumā. Autoceļš apledo,brauktuves kaisa.

Ventspils virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļus posmā Priedaine - Strazde. Autoceļš apledo, brauktuves kaisa ar pretslīdes materiāliem.

Liepājas virzienā apledojuma veidošanās apgrūtina braukšanu posmā Rīga - Saldus. Brauktuves kaisa ar pretslīdes materiāliem.

Daugavpils virzienā snigšana un apledojuma veidošanās apgrūtina braukšanu posmos Rīga – Lielvārde, Pļaviņas – Nīcgale, Krāslava - Paternieki, Jēkabpils – Terehova, Grebņeva – Špoģi un uz Rēzeknes apvedceļa, brauktuves tīra un kaisa.

Siguldas virzienā brauktuvju apledošana apgrūtina braukšanas apstākļus posmā Rīga – Raunas pagrieziens un Smiltenes pagrieziens - Veclaicene. Autoceļu kaisa ar pretslīdes materiāliem.

Valmieras virzienā autoceļi apledo posmos Murjāņi – Stalbe un Valmiera - Valka. Brauktuves kaisa ar pretslīdes materiāliem.

Ainažu virzienā autoceļš vietām apledojis posmā Berģi – Saulkrastu apvedceļš, brauktuves kaisa.

Uz reģionālajiem autoceļiem snigšana un apledojuma veidošanās apgrūtina braukšanas apstākļus visā Latvijā izņemot Bauskas, Jelgavas, Dobeles, Liepājas, Saldus, Tukuma un Ventspils apkaimes. Brauktuves tīra un apstrādā ar pretslīdes materiāliem.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu