Cilinskis saņēmis lielu sabiedrības atbalstu (175)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

No vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra amata atbrīvotais Einārs Cilinskis (NA) pēc stingrā lēmuma doties leģionāru piemiņas gājienā 16.martā saņēmis lielu sabiedrības atbalstu.

Intervijā laikrakstam «Latvijas Avīze» Cilinskis piekrīt, ka viņa lēmums doties pie Brīvības pieminekļa, neskatoties uz to, ka viņš var zaudēt amatu, bijis politisks solis. «Ja es nebūtu gājis, arī tas būtu politisks solis, tikai pretējā virzienā. Es tiešām pēdējās dienās esmu saņēmis lielu atbalstu, un šķiet, ka mana rīcība ir atstājusi lielāku iespaidu, nekā es pats iepriekš biju iedomājies,» teic Cilinskis.

Jautāts, vai Nacionālā apvienība pārāk viegli nepiekāpās «Vienotības» un premjeres lēmumam atbrīvot no amata viņu par līdzdalību 16.marta gājienā, Cilinskis atbild, ka «tas ir taktikas jautājums, kā partijai šajā situācijā vajadzēja reaģēt».

«Manuprāt, Nacionālajai apvienībai nevajadzēja iet prom no valdības, tāpēc loģiski, ka tiek meklēts jauns ministrs. Īpaši vilcināties nevajadzētu, jo ir daudz iesāktu darbu, kurus nevajadzētu atstāt novārtā.»

Kā ziņots, Ministru prezidente Laimdota Straujuma 14.marta vakarā pieprasīja Cilinska demisiju saistībā ar valdības lēmuma nepildīšanu par nepiedalīšanos 16.marta pasākumos pie Brīvības pieminekļa.

Komentāri (175)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu