Cīņā ar «spaisa» tirgotājiem policisti aiztur četras personas (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: .v1ctor Casale., CC BY-SA 2.0

Turpinot aktīvu darbu jauno psihoaktīvo vielu jeb tā dēvētā «spaisa» aprites apkarošanā, pēdējo dienu laikā likumsargi aizturējuši četras personas, portālam «Apollo» pavēstīja Valsts policijā.

Rīgas reģiona pārvaldes Zemgales iecirkņa Kriminālpolicijas darbinieki svētdien, pārbaudot informāciju par psihoaktīvo vielu tirdzniecību, Bāriņu ielā aizturēja 1987.gadā dzimušu vīrieti. Viņš slepus tirgoja «spaisu» no tirdzniecības vietas, kas bijusi slēgta.

Pie tirgoņa atsavināti 102 iepakojumi ar jaunajām psihoaktīvajām vielām, kurām jau atsavināšanas brīdī bija piemērots pagaidu aizliegums.

Veicot izmeklēšanu, trešdien aizturēts arī 1988.gadā dzimis vīrietis, kurš nodarbojies ar aizliegto vielu izplatīšanu.

Savukārt Kurzemes iecirkņa Kriminālpolicijas darbinieki Āgenskalnā aizturēja kādu 1979.gadā dzimušu, agrāk par zādzību tiesātu sievieti, kura nodarbojās ar jauno psihoaktīvo vielu tirdzniecību uz ielas.

Pie sievietes policisti atrada un atsavināja 20 psihoaktīvo vielu iepakojumus. Turpat aizturēts arī kāds vīrietis, kurš iegādājies psihoaktīvās vielas.

Pret aizturētajiem ierosināti kriminālprocesi par psihoaktīvo vielu iegādāšanos, glabāšanu un realizēšanu. Par šādu noziedzīgu nodarījumu draud brīvības atņemšana uz laiku līdz diviem gadiem, īslaicīga brīvības atņemšana, piespiedu darbs vai naudassods.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu