«Cīņas kluba» superfinālā tiek grupa «Ēnas»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LNT

2007. gada populārāko dziesmu aptaujas «Latvijas Muzikālā līga» devītajā televīzijas šovā «Cīņas klubs» 5. decembra vakarā LNT, LMK un «Radio SWH» tiešraidē skatītāju balsojumā pirmo vietu ieguva grupa «Ēnas» ar dziesmu «Neprātīgais».

Grupa balvā saņēma ne tikai mājas kinozāli, bet arī simbolisko čempiona jostu, kas paredz «Ēnu» dalību «Latvijas Muzikālās līgas» superfinālā nākamā gada sākumā, kur tiks noskaidrota 2007. gada populārākā dziesma Latvijā.

«Iekļūt «Latvijas Muzikālajā līgā» mums jau bija liels ieguvums, uzvarēt «Gain Fast» un tikt starp desmit 2007. gada populārākajām dziesmām mums ir milzīga uzvara,» gandarīts ir grupas «Ēnas» vokālists Lauris Valters. «Nebūšu oriģināls un teikšu paldies visiem mūsu atbalstītājiem, un vēl... sveiciens mūsu taustiņinstrumentālistam, kurš šobrīd ir Itālijā... mēs uzvarējām!» priecīgs iesaucās Lauris.

«Cīņas kluba» finālā piedalījās arī grupa «Gain Fast», paliekot otrajā vietā.

Šovā piedalījās arī Zane Dombrovska un Juris Vizbulis un dziesminieks Martin Confused, taču neguva pietiekamu skatītāju atbalstu, lai piedalītos vakara finālā.

Līdz šim «Cīņas kluba» superfinālistu pulkā iekļuvuši Igo un «R.A.P.» ar dziesmu «Dzīve bez apstājas», «SuperHuman» ar kompozīciju «Jau tā», «Dzelzs vilks» ar dziesmu «Balerīna» un Ainars Virga ar skaņdarbu «Ja tu mīli», Dons ar dziesmu «Tukšums» un «Double Faced Eels» ar dziesmu «Salda dzīve ievārījumā», Andris Ērglis un grupa «Cacao» ar dziesmu «Ripoja akmens» un Elli U ar dziesmu «Ice».

Pēdējais televīzijas šovs «Cīņas klubs» notiks trešdien, 12. decembrī, plkst. 21.50 LNT, LMK un «Radio SWH» tiešraidē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu