Cipruss uz pārbaudes laiku pievienojas Igaunijas klubam

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Priedītis/BK Valmiera

Latviešu basketbola centra spēlētājs Kaspars Cipruss uz pārbaudes laiku pievienojies Igaunijas pagājušās sezonas trešajam spēcīgākajam klubam Rakveres «Tarvas», vēsta vienības oficiālā mājaslapa internetā.

Pirmā iespēja pierādīt savu lietderību Ciprusam būs jau piektdien, kad «Tarvas» aizvadīs pārbaudes maču ar Igaunijas vienību «Rapla».

Kā ziņots, pagājušajā sezonā «Tarvas» komandā spēlēja latvieši Ivars Timermanis un Raimonds Vaikulis.

Cipruss pagājušo sezonu sāka Latvijas klubā «Valmiera», tomēr novembra vidū tika atbrīvots no vienības. Pēc tam viņš trenējās kopā ar «Barons» komandu, tomēr par līguma noslēgšanu nespēja vienoties un sezonu noslēdza Spānijas trešās spēcīgākās līgas klubā Avilas «Ontedoso Carrefour».

Aizvadītajās piecās Latvijas Basketbola līgas (LBL) pirmās divīzijas turnīra spēlēs Cipruss guva vidēji 15,6 punktus un izcīnīja 10,4 atlēkušās bumbas, bet «Mastercard» Baltijas Basketbola līgas (BBL) elites divīzijā Cipruss astoņos mačos «Valmiera» komandas sastāvā vidēji izcēlās ar 14,5 punktiem un 8,3 bumbām zem groziem.

Tikmēr Spānijas trešās basketbola līgas 24 spēlēs viņš vidēji laukumā pavadīja 19,7 minūtes, kuru laikā guva 8,8 punktus un izcīnīja 6,5 bumbas zem groziem.

Pēc sezonas «Ontedoso Carrefour» piedāvāja latvietim pagarināt līgumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu