«Crufts Riga. Rīgas kauss 2013»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Kādu suni izvēlēties ģimenei ar bērniem, bet kādu – mierīgam pensionāru pārim? Vai ir suņi, kas piemēroti alerģiskiem cilvēkiem? Kā pareizi kopt suni? Šie un vēl daudzi citi jautājumi nomoka ikvienu, kad tiek domāts par četrkājainā drauga izvēli vai arī suņa saimniekam ir kādas neskaidrības – tādēļ starptautiskā suņu izstāde «Crufts Riga. Rīgas kauss 2013» būs lieliska vieta, kurs vienkopus saņemt atbildes uz šiem un vēl daudziem citiem jautājumiem.

«Pareiza suņa izvēle ir ļoti svarīga ne tikai jums, bet arī sunim. Suns dzīvo vairāk nekā 10 gadus, tādēļ ir būtiski izvēlēties četrkājaino draugu ne tikai pēc ārējā izskata, bet arī pēc rakstura un temperamenta,» ir pārliecināta Latvijas Kinoloģiskās federācijas prezidente Vija Klučniece. «Savukārt, ja izvēli jau esat izdarījis un atliek vien iegādāties kucēnu, tad šajā izstādē ir iespēja saņemt atlaidi suņa iegādei,» saka V. Klučniece.

www.dogs.lv

Kā zināms, no 8. līdz 9. jūnijam Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks starptautiskā suņu izstāde «Crufts Riga. Rīgas kauss 2013», kurā piedalīsies labākie 3000 dažādu šķirņu suņi no 16 valstīm. Izstādi dienas garumā kuplinās dažādi aizraujoši suņu paklausības un kanisterapijas paraugdemonstrējumi, kas allaž rada lielu skatītāju interesi. Būs arī plaša zooindustrijas preču un pakalpojumu ekspozīcija, kur par pievilcīgām cenām apmeklētāji savam mīlulim varēs iegādāties barību, vitamīnus, piemērotus tērpus un aksesuārus.

www.bt1.lv/crufts

Norises vieta un laiks:

8. un 9. jūnijā no plkst. 10.00 līdz 18.00 Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu