CSDD informē par darba laikiem svētku brīvdienās (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) informē par to, kā svētku brīvdienās strādās nodaļas un tehniskās apskates stacijas. 

CSDD pārstāve Agnese Korbe informē, ka - sestdiena, 2013.gada 14.decembris: strādā visas nodaļas un tehniskās apskates stacijas. Darba laiks: pēc pirmdienu grafika, bet par vienu stundu īsāks; pirmdien, 23.decembrī strādās tehniskās apskates stacijas, kurām sestdiena ir darba diena: Daugavpils, Jelgava, Jēkabpils, Grobiņa, Rīga (Antenas iela 2), Talsi, Valmiera. Darba laiks: pēc sestdienu grafika;

Otrdiena, trešdiena un ceturtdiena, 24., 25. un 26.decembris, būs brīvdiena.

Piektdien, 27.decembrī, strādās visas nodaļas un tehniskās apskates stacijas. Darba laiks: pēc piektdienu grafika; 28.decembrisī strādās visas nodaļas un tehniskās apskates stacijas. Darba laiks: pēc pirmdienu grafika, bet par vienu stundu īsāks, svētdiena, 29.decembris, būs brīvdiena.

Pirmdien, 30.decembrī, strādās tehniskās apskates stacijas, kurām sestdiena ir darba diena: Daugavpils, Jelgava, Jēkabpils, Grobiņa, Rīga (Antenas iela 2), Talsi, Valmiera. Darba laiks: pēc sestdienu grafika, savukārt otrdiena, 31.decembris, un trešdiena, 2014.gada 1.janvāris, būs brīvdiena.

Ceturtdiena, 2.janvārī, strādās visas nodaļas un tehniskās apskates stacijas. Darba laiks: pēc ceturtdienu grafika.

Korbe norāda: «Kā vienmēr, strādājām pēc principa «līdz pēdējam klientam».»

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu