CSDD prezentē «prātīgas braukšanas» aplikāciju un labākos braucējus sola atalgot (31)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Ekrānuzņēmums

Ceļu satiksmes un drošības direkcija (CSDD) autovadītājiem piedāvā izmantot aplikāciju [s:46928], kuras laikā par braukšanu «ar prātu» var saņemt punktus un, sakrājot noteiktu punktu skaitu, iegūt 25% atlaidi auto apdrošināšanas polisei, informē CSDD.

CSDD autovadītājiem piedāvā mobilo aplikāciju, kura ar GPS uztvērēja palīdzību varēs izsekot autovadītāja braukšanas stilam. Ja vadītājs būs braucis apdomīgi, viņš tiks atalgots ar punktiem, kurus savācot auto īpašniekam būs iespēja tikt pie «ERGO OCTA» apdrošināšanas ar 25% atlaidi.

«Ja brauksi perfekti un ar prātu, saņemsi maksimālo punktu skaitu. Ja brauksi agresīvi, pārsniegsi ātrumu un bīstami bremzēsi, iespējams, pie punktiem netiksi,» skaidrots aplikācijas instrukcijā.

«Atkarībā no braukšanas prasmes par katru braucienu saņemsi no viena līdz desmit punktiem. Jo labāks brauciens, jo vairāk punktu,» skaidro akcijas rīkotāji. Punktus varēs saņemt par katras dienas pirmajiem trijiem braucieniem.

Atlaidi apdrošināšanas polisei varēs saņemt tie braucēji, kas spēs savākt 100 punktus. Atlaidi varēs izmantot tikai vieglo automašīnu (līdz 3500 kilogramiem) īpašnieki. Akcija būs spēkā līdz 2014.gada 15.martam.

Komentāri (31)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu