CSKA pieveic «Barcelona» un izcīna trešo vietu Eirolīgā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

ULEB Eirolīgas «Final Four» turnīra spēlē par trešo vietu šovakar Maskavas CSKA basketbolisti ar 74:73 pieveica «FC Barcelona Regal» komandu.

Rezultatīvākais CSKA komandā ar 16 punktiem bija Viktors Hrjapa, 14 punktus pievienoja Sonijs Vīmss, bet 13 punkti bija Ārona Džeksona kontā. «Barcelona» rindās ar 17 punktiem izcēlās Huans Karloss Navarro, bet 11 punktus sakrāja Marko Todorovičs.

Visa spēle aizritēja līdzīgā cīņā un arī mača pēdējā minūte iesākās, rezultātam esot neizšķirtam 70:70. Uz Navarro tālmetienu ar diviem precīziem soda metieniem 27 sekundes līdz mača beigām atbildēja Džeksons. Lai gan atlikušajā laikā bumbas bija Barselonas kluba rīcībā, tomēr četras sekundes līdz finālsvilpei Marselinju metiens nebija precīzs.

ULEB Eirolīgas finālmačā šovakar, plkst. 22.00 laukumā dosies pagājušās sezonas čempioni Pireju «Olympiacos» un Madrides «Real».

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu