Cūkas ribiņas alū ar žāvētiem augļiem (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:http://www.flickr.com/photos/sanfranannie/ http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

Nepieciešams:

1,5 kg cūkas ribiņu
1,5 l tumšā alus
100g rozīņu
100 g žāvētu aprikožu
100g žāvētu plūmju
eļļa cepšanai
3 sīpoli
2 burkāni
sāls
pipari

Pagatavošana:

Ribiņas apcep eļļā brūnas. Liek sautējamā katlā kopā ar rozīnēm, plūmēm un aprikozēm. Pieliek veselus sīpolus un dažas ķiploka daiviņas, ripiņās sagrieztus burkānus. Sāla un piparo, pārlej ar alu. Visu vāra, līdz gaļa mīksta, tad izņem sīpolus un ķiploka daiviņas.. Pasniedz ar rīsiem vai kartupeļu biezeni.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu