D. Dukurs diskutēs ar IZM par iespēju palikt Siguldas trases vadības korpusā (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Dainis Dukurs tuvākajā laikā diskutēs ar Izglītības un zinātnes ministriju (IZM) par iespēju arī turpmāk strādāt Siguldas bobsleja un kamaniņu trases vadības korpusā, aģentūra LETA uzzināja IZM Komunikācijas un dokumentu pārvaldības nodaļā.

Pagājušā gada decembra beigās Dukurs paziņoja, ka pēc 19 gadu darba pārtrauks pildīt Siguldas bobsleja un kamaniņu trases direktora pienākumus un iesniedza atlūgumu, lai pilnībā koncentrētos savu dēlu Martina un Tomasa startam Soču olimpisko spēļu skeletona sacensībās.

Pirms olimpiskajām spēlēm izglītības un zinātnes ministre Ina Druviete un Dukurs, kurš ir Siguldas trases valdes loceklis, vienojās, ka pie sarunas par iespējām turpināt pildīt trases valdes locekļa pienākumus atgriezīsies pēc Olimpiādes.

IZM uzsver, ka atzinīgi vērtē Dukura līdzšinējo darbību amatā un ir ieinteresēta, lai arī turpmāk amata pienākumus pildītu profesionāls un kompetents cilvēks.

Abu pušu saruna gaidāma tuvākajā laikā.

Dukurs Siguldas trases direktora pienākumus sāka pildīt 1994. gadā.

Soču olimpiskajās spēlēs Daiņa Dukura trenētais Martins Dukurs skeletonā izcīnīja savu otro olimpisko sudrabu karjerā, bet vecākais no brāļiem Dukuriem Tomass ierindojās ceturtajā vietā.

Šovasar Siguldas trasē gaidāmi nopietni rekonstrukcijas darbi, kurus plānots pabeigt līdz ar nākamās sezonas sākumu.

Siguldas trase 2015. gadā uzņems pasaules čempionātu kamaniņu sportā.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu