Dabas sporta zālē notiks sporta diena bērniem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ceturtdien, 9.augustā, AS «Latvijas Valsts meži» iekārtotajā sporta un atpūtas objektā «Dabas sporta zāle» Vērmanes dārzā notiks sporta diena bērniem. 

Laikā no plkst.11 līdz plkst.13 pasaku tēlu Vinnija Pūka un Sivēntiņa vadībā bērniem un viņu vecākiem būs iespēja izmēģināt spēkus dažādās stafetēs, rotaļās, spēlēs, kā arī viktorīnās. Turklāt ikvienam sportot gribētājam būs iespēja saņemt lielākas un mazākas pārsteigumu balvas

Bērnu sporta dienā Vērmanes dārzā paši mazākie apmeklētāji varēs izjust sacensību garu, spēlējot kriketu, izmēģinot spēkus krāsainajos riņķos, pārbaudot savu veiklību spēlēs ar bumbiņām, kā arī citās atrakcijās. Savukārt lielākiem būs iespēja trenēties lēkšanā ar maisu, piedalīties stafetēs ar tauriņu ķeramo, kā arī iemēģināt virkni spēka un precizitātes sacensības ar virvi un bumbām.

Dalība bērnu sporta dienā būs bez maksas.

Savukārt trešdien, 8.augustā, no plkst.17 līdz plkst.20.30 ikviens varēs apgūt nūjošanas iemaņas Nūjošanas Federācijas instruktores Lindas Andrusas vadībā.

«Dabas sporta zāle» ir no dabas materiāliem veidotā aktīvās atpūtas zona Vērmanes dārzā, kas veidota kā atgādinājums par plašajām aktīvās atpūtas iespējām. Kopumā atpūtas zonā pieejamas vairāk nekā desmit dažādas sporta disciplīnas - mini futbola un mini volejbola laukums, šķēršļu josla, svarcelšanas komplekts, velotrenažieri, līdzsvara spirāle, barjerskriešanas trase, tīkls bumbiņu mešanai un citas. Tāpat ikvienam «Dabas sporta zāles» apmeklētājam ir iespēja spēlēt badmintonu, lekt ar lecamauklu, izstaigāt dabas sajūtu taku, kā arī relaksēties atpūtas zonā.

«Dabas sporta zāle» ir atvērta katru dienu no plkst.10 līdz plkst.21.Tā darbosies līdz pat 17.augustam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu