Dairis Bertāns: Treniņos jau varu darīt visu to pašu, ko pārējie

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latviešu basketbolists Dairis Bertāns pārsteidzoši veiksmīgi atgūstas pēc aprīļa sākumā gūtās potītes traumas un cer palīdzēt valstsvienībai Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā, kas sāksies augusta vidū.

Aprīļa sākumā pēc savainojuma gūšanas pirmās progozes bija bēdīgas - Dairim bez basketbola jāiztiek seši mēneši. Tomēr pēc operācijas ārsti atveseļošanās procesu samazināja līdz četriem mēnešiem. Pašlaik ir pagājuši tikai trīs mēneši, bet Bertāns jau aizvada treniņus kopā ar Latvijas valstsvienību un atzīst, ka potītē vairs neesot jūtams pat stīvums.

«Viss ir baigi forši. Šodien treniņā jau darīju visu to pašu, ko pārējie - gan trenažieru zālē, gan ātruma vingrinājumos. Izrādījās, ka varu veikt arī kustības uz sāniem, lai gan iepriekš domāju, ka to vēl nedrīkstēšu darīt,» Bertāna balsī saklausāms patiess prieks.

Pagājušo sezonu Bertāns aizvadīja Latvijas čempionvienībā «VEF Rīga», ar kuru basketbolistam ir iespēja pagarināt līgumu vēl uz gadu. «Tuvākajā laikā šajā jautājumā būs skaidrība. Vai pastāv iespēja, ka nepalikšu «VEF Rīga» komandā? Jā, šāda iespēja pastāv,» portālam «Apollo» atklāj basketbolists.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu