Dakteris Aikāsāp aicina uz veselības dienas pasākumu (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Ik gadus, pienākot gripas laikam, aktuāls kļūst jautājums par profilaksi un veidiem, kā izvairīties no saslimšanas.

Tirdzniecības centrs (t/c) «Dole», sadarbībā ar «Mēness aptieku» sestdien, 26.janvārī no plkst. 13.00 līdz 15.00 aicina uz izglītojošu veselības dienu, lai daktera Aikāsāp vadībā, profesionālas ārstes klātbūtnē uzzinātu visu gripas laikam nepieciešamo par vitamīniem, zāļu tējām un to, ko varam darīt, lai sevi pasargātu, portālam «Apollo» saka Viktorija Graudiņa.

Dažādas interaktīvas aktivitātes un profesionāļu konsultācijas ļaus ikvienam, gan lielam, gan mazam, uzzināt sev noderīgākos padomus, ko darīt, lai nesaslimtu. Pasākumā darbosies vitamīnu darbnīca - veselīgu un interesantu ēdamlietu dekoratīva izgatavošana no dārzeņiem un augļiem, to degustēšana, profesionālas floristes vadībā. Pie tējas galdiņa varēs iepazīties ar dažādām zāļu tējām, tās nodegustēt un arī iegādāties. Profesionāla ārste Karlīna Elksne dalīsies ieteikumos par efektīvākajiem pasākumiem gripas profilaksei.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu