Danielss nākamsezon «VEF Rīga» nespēlēs (10)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mikus Kļaviņš/VEF Rīga

Latvijas basketbola čempionvienības «VEF Rīga» viens no rezultatīvākajiem spēlētājiem amerikānis Vils Danielss atgriezīsies Francijas spēcīgākajā komandā «Nanterre».

Šādu informāciju otrdien izplatījusi «Nanterre» komanda caur savu sociālā tīkla «Facebook» profilu.

Danielss aizvadītajā Latvijas Basketbola līgas (LBL) sezonā «VEF Rīga» sastāvā vidēji ik mačā guva 13,1 punktu, ULEB Eiropas kausa mačos iespēja vidēji astoņus punktus, bet VTB bankas rīkotajā Vienotajā basketbola līgā caurmērā guva 11,2 punktus.

Danielss «Nanterre» vienībā bija spēlējis jau divas sezonas pirms pērn pievienojās «VEF Rīga» komandai. Karjeras laikā 27 gadus vecais uzbrucējs spēlējis arī divos Grieķijas klubos, kā arī Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Attīstības līgā.

«Nanterre» klubs pērn pirmoreiz uzvarēja Francijas basketbola čempionātā un jaunajā sezonā startēs ULEB Eirolīgā.

Jau vēstīts, pēc ka pēc LBL sezonas beigām «VEF Rīga» komandu atstājis tās līderis amerikānis Ērls Roulends, kā arī lietuvietis Antans Kavaļausks un Dairis Bertāns, kur karjeru turpinās Spānijas vienībā «Uxue». Tāpat Lietuvas mediji nesen ziņoja, ka lietuvietis Donāts Zavacks varētu pievienoties Klaipēdas «Neptunas» komandai.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu