Darbu pamet «Draugiem.lv» ilggadējā vadītāja (193)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Portāla «Draugiem.lv» līdzšinējā vadītāja Agnese Zērne atstājusi darbu uzņēmumā, bet turpmāk portāla direktors būs Kaspars Driķis.

Kā informē «Draugiem.lv» runasvīrs Jānis Palkavnieks, Zērne portālu vadīja sešus gadus. Par saviem nākotnes plāniem viņa vēl nevēlas runāt, zināms vien, ka tie saistīti ar jauniem izaicinājumiem vienā no Eiropas metropolēm - Barselonā.

«Tas noteikti ir Agneses vadītās komandas nopelns, ka Latvija joprojām ir vienīgā valsts Eiropā, kur vietējais sociālais medijs «Draugiem.lv» ir absolūts līderis un pārspēj jebkuru starptautisko milzi. Agnese portāla vadību pārņēma brīdī, kad valstī sākās krīze un daudziem medijiem sākās cīņa par izdzīvošanu. «Draugiem.lv» taupības nolūkos neatlaida nevienu darbinieku un arī algas saglabāja pirmskrīzes līmenī. Mēs bijām kā kuģis, kas pārvar satrakota okeāna draudus, veiksmīgi izvairoties no aisbergiem. Viņas un komandas darbs nodrošināja «Draugiem.lv» stabilitāti un izaugsmi laikā, kad visapkārt viens pēc otra grima lielāki un mazāki kuģīši,» Agneses ieguldījumu portāla veiksmes stāstā komentē «Draugiem.lv» līdzīpašnieks Agris Tamanis.

«Mēs domājam par jauniem tirgiem, cenšamies «uztaustīt» jaunus biznesa virzienus un esmu drošs, ka Agnesei būs nozīmīga loma šajā procesā,» rezumē Tamanis.

Savukārt Driķis iepriekš vadījis starptautiska interneta izpētes uzņēmuma «Gemius» Latvijas filiāli un viņu industrijā pazīst kā augsta līmeņa speciālistu digitālajā mārketingā un citos interneta biznesa virzienos.

«Kaspars noteikti ir viens no mums – spilgta personība, zinošs speciālists un, pats galvenais, viņš ir atvērts un godīgs. «Draugiem.lv» ir īpašs uzņēmums, šeit nav iespējams strādāt, ja neatbilsti mūsu vērtību sistēmai. Esmu pārliecināta, ka portāla lietotājus sagaida jauni, aizrautīgi eksperimenti un inovācijas,» jaunā vadītāja izvēli pamato Zērne.

«Tieši Agnese mani uzrunāja pievienoties «Draugiem.lv» komandai. Būšu godīgs - nešaubījos ne mirkli. Ilgstoši darbojoties nozarē, esmu apbrīnojis «Draugiem.lv» kā veiksmīga biznesa un nevainojamas reputācijas paraugu. Uzaicinājums pievienoties šai komanda ir liels gods un atbildība. Varētu teikt banālo – izaicinājums, bet precīzāk šķiet – iespēja. Darbs «Gemius Latvija» ir nozīmīgs posms manā karjerā ar lielisku iespēju uzkrāt pieredzi nopietna, starptautiska uzņēmuma filiālē, tagad es pievienojos citam starptautiskam uzņēmumam, kas radīts Latvijā. Nenoliedzami, man personiski tas ir solis uz augšu,» stāsta Driķis.

«Draugiem.lv» ir Latvijā radīts sociālais medijs ar vairāk kā 1,2 miljonu reģistrētu lietotāju skaitu. Desmit gadu laikā sociālā medija paspārnē radušies 12 interneta tehnoloģiju un iekārtu ražošanas projekti, no kuriem vairāki izauguši par patstāvīgiem starptautiskiem uzņēmumiem. «Draugiem.lv» grupā kopumā strādā vairāk nekā 100 darbinieku.

Komentāri (193)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu