Dārziņš: gaidīju 7. decembri

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti

KHL kluba Kazaņas «AK Bars» uzbrucējs Lauris Dārziņš sarunā ar «Latvijas Televīziju» sacījis, ka vismaz četrus mēnešus nevarēs atgriezties laukumā.  

Oktobra vidū latviešu uzbrucējs guva pleca savienojumu. Vēlāk Maskavā hokejistam tika veikta sarautās kreisā pleca saites operācija. Ārstēšanās, ieskaitot rehabilitācijas periodu, Dārziņam ilgs četrus mēnešus. To apliecina arī pats hokejists.

«Ārsti teica, ka bez hokeja jāiztiek četrus mēnešus. Kustēties jāsāk drīz, jau pēc nedēļas, palēnām jātrenē roka. Izslēgšanas spēlēs sanāks uzspēlēt. Tagad man atļāva padzīvot Rīgā, bet zvana un jau gaida atpakaļ,» pastāstīja Dārziņš.

7. decembrī Kazaņas klubam spēle Rīgā pret «Dinamo». Uzbrucējs saka, ka šo datumu ļoti gaidījis. «Gaidīju 7. decembri, kad varēšu ierasties Rīgā un izbaudīt šo atmosfēru. Sezonas sākums bija labs, smags darbs un vēlāk jau iegāju ritmā, bet guvu traumu.»

Lauris norāda, ka šosezon nav izdevies bieži redzēt «Dinamo» spēles, tādēļ nevar objektīvi novērtēt spēlētāju sniegumu. «Man patika pirmais periods pret Omskas «Avangard», bet jāatzīst, ka neesmu daudz spēles redzējis, jo Kazaņai mači citreiz sakrīt ar «rīdzinieku» spēlēm. Puiši teikuši, ka ir sapratne ar treneri. Spēlētāju pa vienu dienu neizmainīsi, bet kaut kādas nianses ir pamainījušās. Atmosfēra arēnā ir neatkārtojama,» par bijušo klubu izteicās uzbrucējs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu