Dārziņš savā dzimšanas dienā izrauj uzvaru Mitiščos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Kontinentālās hokeja līgas izbraukuma sērijas pēdējā spēlē šovakar Rīgas «Dinamo» papildlaikā ar 6:5 pārspēja Mitišču «Atlant».

Rīgas «Dinamo» galvenā trenera Jūliusa Šuplera un Mitišču «Atlant» galvenā trenera Nikolaja Borščevska pēcspēles komentāri

Spēle iesākās līdzīgā cīņā, tomēr «rīdziniekus» atkal iegāza noraidījumi. Mača 11. minūtē vairākumu ar precīzu metienu vārtu augšējā stūrī realizēja «Atlant» komandas kapteinis Sergejs Mozjakins (0:1), bet 13. minūtē vairākumā pie Edgara Masaļska atvairītās ripas pirmais bija čehu uzbrucējs Jans Bulis (0:2). Bet pirmo trešdaļu murgs šajā spēlē vēl turpinājās, kad 17. minūtē mājinieku pārsvaru palielināja Oļegs Kvaša (0:3).

Otrā perioda sākumā «Dinamo» komanda ieguva tiesības spēlēt vairākumā, taču savu iespēju neizmantoja, turpretī «Atlant» komanda trešdaļas 5. minūtē panāca 0:4, kad izcēlās Andrejs Zubarevs. 12. minūtē viesiem vienus vārtus izdevās atgūt, kad pēc Mārtiņa Karsuma metiena ripa trāpījas pa slidu aizsargam un ielidoja Jana Lašaka sargātajos vārtos (1:4).

Trešais periods iesākās skaitlisko vairākumu «Dinamo» komandai, un pēc lieliskas Sanda Ozoliņa individuālās meistarības paraugstundas jau 67. sekundē Marsels Hosa panāca 2:4. Bet pēc nepilnas minūtes pretuzbrukumā ar precīzu metienu izcēlās Tailers Arnasons, samazinot rezultāta starpību līdz minimumam (3:4). Perioda 9. minūtē skaitlisko vairākumu realizēja arī Miķelis Rēdlihs, panākot izlīdzinājumu 4:4, bet 13. minūtē pēc vēl vienas lieliskas Ozoliņa piespēles piektos vārtus guva Roberts Bukarts (5:4). Taču 14. minūtē, kad «Dinamo» bija skaitliskajā vairākumā pēc Rodrigo Laviņa kļūdas pretuzbrukumā aizskrēja «Atlant» hokejisti, un Ēriks Landrī izlīdzināja rezultātu 5:5.

Papildlaikā «rīdzinieki» izturēja divas minūtes mazākumā, bet papildlaika pēdējā minūtē ļoti skaitus vārtus guva šīsdienas jubilārs Dārziņš (6:5).

Par labākajiem spēlētājiem šajā mačā tika atzīti Ozoliņš («Dinamo») un Mozjakins («Atlant»).

Šajā sezonā «rīdzinieki» vienreiz jau tikās ar «Atlant» hokejistiem, kad sezonas ievadā savā laukumā tika izcīnīta uzvara ar 4:2.

Nākamo spēli «Dinamo» komanda aizvadīs pirmdien, 1. februārī, kad ar maču pret Minskas «Dinamo» uzsāks četru mājas spēļu sēriju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu