Daudzdzīvokļu dzīvojamo māju siltināšanai apstiprināti pirmie 16 projektu iesniegumi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»

Būvniecības, enerģētikas un mājokļu valsts aģentūra ir apstiprinājusi pirmos 16 projektu iesniegumus daudzdzīvokļu dzīvojamo māju siltināšanas pasākumu veikšanai. Lielākā daļa - seši, apstiprināto projektu iesniegumu tika saņemti no Vidzemes reģiona.

Projektu realizāciju pēc nosacījumu izpildes un līgumu noslēgšanas varēs uzsākt 6 projektu iesniedzēji no Vidzemes reģiona, četri no Rīgas reģiona un pa trīs projektu iesniedzējiem no Kurzemes un Latgales reģioniem.

Būvniecības, enerģētikas un mājokļu valsts aģentūras speciālisti pēc iesniegto projektu izvērtēšanas ir apkopojuši biežāk pieļautās kļūdas projektu iesniedzēju sagatavotajos projektu iesniegumos. Būtiskākās no tām - aritmētiski nepareizi veikti projektu izmaksu aprēķini; pie attiecināmām izmaksām norādītas tādas izmaksu pozīcijas, kas nav iekļautas energoaudita pārskatā kā nepieciešamie energoefektivitātes uzlabošanas pasākumi; nav iesniegti visi nepieciešamie dokumenti, piemēram, iesniedzot vienkāršotās renovācijas apliecinājuma karti, netiek iesniegta visa nepieciešamā būvniecības dokumentācija vienkāršotās renovācijas darbu veikšanai u.c.

Sākusies projektu pieņemšanas 3. kārta

Aģentūra informē, ka 15.jūnijā aktivitātes ietvaros noslēdzas projektu pieņemšanas 2. atlases kārta un 16.jūnijā uzsāksies 3. atlases kārta.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu