Daudze: deputāti ir tādi paši cilvēki kā visi citi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

«Saeima ir sabiedrības spogulis! Neviens no deputātiem te nav no gaisa nokritis vai nez no kurienes pēkšņi parādījies. Visus viņus ievēlējuši Latvijas pilsoņi.» Tā uz jautājumu, vai nākamā Saeima varētu būt labāka nekā pašreizējā, atbild Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze (ZZS).

Viņš intervijā laikrakstam «Latvijas Avīze» atgādina, ka deputāti ir tādi paši cilvēki kā visi citi un viņiem piemīt tādi paši tikumi, netikumi vai ieradumi kā visiem.

'Kamēr liela daļa iedzīvotāju turpinās krāpt valsti un nemaksāt nodokļus, tajā pašā laikā pieprasot visus sociālos labumus, kamēr turpinās pārkāpt likumu tikai tādēļ, ka var palikt nesodīti, kamēr dos kukuļus ceļu policistiem, jārēķinās, ka arī parlamentā ievēlētie deputāti var būt ļoti dažādi – viens vairāk, cits mazāk godprātīgs,» norāda Daudze.

Savukārt, runājot par komunikāciju ar sabiedrību, Daudze atzīst, ka vienmēr var vēlēties, lai tā būtu labāka. «Man kopš pirmās dienas Saeimas priekšsēdētāja amatā ir bijis uzstādījums, ka parlamentam jābūt atvērtam sabiedrībai, lai ikviens varētu gan atnākt un pārliecināties par to, kā šeit notiek darbs, gan arī pats piedalīties ar savu viedokli un idejām,» teic Saeimas spīkers.

Viņš uzsver, ka cilvēki tiek uzklausīti un viņi saņem atbildes uz saviem jautājumiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu