Daudzi vēlas Ziemassvētku vecīša tēlā sastapt Džordžu Klūniju (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Tuvojoties gada skaistākajiem un gaišākajiem svētkiem - Ziemassvētkiem - digitālās televīzijas uzņēmuma «Viasat» filmu kanāls «TV1000» veicis pētījumu interneta vidē, lai izzinātu skatītāju vissirsnīgāko svētku paradumus un intereses. Aptaujā piedalījās 524 respondenti un viņu atbildes rāda interesantus rezultātus - svētki tiek gaidīti ne tikai tradicionāli ar svētku vakariņām, eglītes greznošanu, dāvanu sarūpēšanu, bet arī - 49.62% atzīst, ka Ziemassvētkos kā svētku vecīti vēlētos sastapt Džordžu Klūniju.

Ziemassvētki ienes prieku ikviena sirdī ne tikai ar visapkārt esošo sniega baltumu, ģimenes kopā būšanu, dāvināšanas prieku un garajām brīvdienām, bet arī ar īpašām Ziemassvētku tradīcijām. Tāpēc, gaidot Ziemassvētkus, novembra beigās Viasat veica aptauju interneta portālā «draugiem.lv», aptaujājot 524 respondentus vecumā no 25 - 65 gadiem.

Ik gadu Ziemassvētku laikā tiek rādītas brīnumu un labestības pilnas filmas, kurās svētku vecīša lomā iejūtas daudziem zināmi un iemīļoti aktieri. Vai esat kaut reizi iztēlojušies Ziemassvētku vecīša lomā, piemēram, Džordžu Klūniju ar garu bārdu un lielu vēderu? Interesanti, kas atklājāsTV1000 aptaujā - 49.62% Ziemassvētkos kā svētku vecīti vēlētos sastapt aktieri Džordžu Klūniju, 27.67% labprāt redzētu aktieri Džoniju Depu, 13.17% izvēlējās Hjū Grantu un 9.54% nobalsoja par Robertu Patinsonu. Šos lieliskos aktierus pavisam drīz varēsiet redzēt TV1000 Premium ekrānā - 28. un 29.decembrī Dž.Klūnijs būs redzams filmā Marta Īdas, bet R.Patinsons 8., 9. un 31.decembrī priecēs savas kvēlākās fanes kino lentā Krēslas sāga: Rītausma 1. daļa.

Kā zināms, Ziemassvētki ir apdāvināšanas laiks, kad lielveikali ir pārpildīti ar cilvēkiem, jo ikviens no sirds vēlas lielu vai mazu dāvaniņu iegādāties sev tuvajiem - ģimenei, draugiem, radiniekiem vai kolēģiem. Taču nereti gadās, ka bez spontānas dāvanu meklēšanas lielveikalā, idejas smeļas interneta tīmeklī, kādā žurnālā vai, piemēram, to pamana filmā. Interesanti, cik daudz cilvēku ir iedvesmoti Ziemassvētku dāvanu idejām no filmām?! Izrādās, to nav maz - ceturtā daļa jeb 21.95% no TV1000 aptaujas dalībniekiem atzīst, ka filma ir vairākkārtīgi viņus iedvesmojusi dāvanai, 4.58% vienreiz filmas ietekmē ir devušies uz veikalu, 46.56% nevar atminēties šādu gadījumu, bet 26.91% atbildēja noliedzoši.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu