«Daugava» Eirokausos debitē ar smagu sakāvi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas pirmās kārtas pirmajā spēlē šovakar Daugavpils «Daugava» savā laukumā ar 0:5 zaudēja Norvēģijas klubam «Tromso IL».

Pirmā puslaika vidū «Daugavas» komandas vārtsargs Māris Eltermanis bija spiests kapitulēt divas reizes. 26. minūtē mača rezultātu atklāja Remi Johansens, bet pēc piecām minūtēm «Tromso» pussargs Magnuss Andersens dubultoja viesu pārsvaru.

Jau otrā puslaika 2. minūtē «Tromso IL» kapteinis Rubens Itergārds Jensens guva trešos vārtus viesu labā. Mača 60. minūtē savus otros vārtus spēlē guva Andersens, bet 72. minūtē spēles galarezultātu uzstādīja Mohameds Ahameds Jama.

Atbildes spēle risināsies pēc nedēļas Norvēģijas pilsētā Trumsē, bet otrajā kārtā iekļūs komanda, kas būs pārāka divu spēļu summā.

Dueļa uzvarētāji kvalifikācijas otrajā kārtā spēkosies ar Ungārijas komandu «Paksi SE» vai Andoras komandu «UE Santa Coloma».

FK «Ventspils» un «Liepājas metalurgs» UEFA Eiropas līgā sāks spēlēt no kvalifikācijas otrās kārtas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu